Om oss

Cleverex Bemanning är ett rekryterings- och bemanningsföretag som erbjuder skräddarsydda personallösningar. Vi har mångårig erfarenhet och är specialister på att matcha rätt företag med rätt medarbetare. Tillsammans hjälper vi företag och människor att växa och utvecklas. 

 

Våra styrkor

Stor erfarenhet och expertis
Vårt dedikerade team har stor erfarenhet och expertis av alla olika personallösningar, oavsett om ni letar efter en långvarig rekrytering eller en akut bemanning ser vi till att hitta rätt person för ert företag

Brett kontaktnät och lokal förankring
Tack vare vår lokala förankring och vårt breda kontaktnät har vi god kännedom om företagens vardag, villkor och behov. Vi har dessutom ett nära samarbete med kommuner och svenskt näringsliv, vilket innebär att vi alltid är uppdaterade på vilka kompetenser som arbetsmarknaden efterfrågar. Tillsammans med vår grundliga rekryteringsprocess säkerställer detta kvalitetssäkrade personallösningar där vi i slutänden är säkra på att leverera rätt kompetens för just era behov.

Vi hjälper både företag och människor att växa
Via vårt nära samarbete med Cleverex Jobbförmedling kan vi matcha bemanningskonsulter och deltagare från våra program direkt mot ert företags behov. Genom att samarbeta med oss får ni inte enbart personal av högsta kvalitet utan bidrar också till en hållbar arbetsmarknad, där alla kompetenser tas tillvara på bästa sätt. Tillsammans skapar vi möjligheter för både företag och människor att växa.

Trygg samarbetspartner som levererar tillsättningar av högsta kvalitet
Överlåter ni er rekryteringsprocess till oss kan ni känna er trygga med att vi levererar rätt person utifrån just era behov. Vi använder oss av kvalitetssäkrade och välbeprövade processer, den senaste tekniken och noggranna tester för att säkerställa tillsättningar av högsta kvalitet. Cleverex Bemanning är en trygg samarbetspartner som värnar om sina anställda, självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!